Så visar eller döljer du flikar i Communities

Communities hjälper dig skapa en speciell plats för kunder att träffas, lära sig och interagera. Det skapar extra marknadsföringsmöjligheter utan att behöva producera nytt innehåll. Som standard innehåller de sex navigationsflikar (Diskussion, Lärande, Händelser, Topplista, Medlemmar och Om). Om du vill kurera upplevelsen lite mer kan det räcka att inaktivera vissa flikar. Följ med för att lära dig hur!

Aktivera eller inaktivera en flik

Navigera till fliken Communities Groups inom avsnittet Medlemskap och logga in på din önskade Community.

Öppna inställningarna på höger sida av din Groups-sida.

Byt till avsnittet Visa / Dölj flikar.

Slå på eller av avsnitten som du vill, klicka sedan på Spara.

📌Obs: För att hålla communities funktionella och upptäckbara är Diskussion och Om obligatoriska och kan inte inaktiveras.

Ändringarna gäller omedelbart för alla användare i communityn, tar bort onödiga flikar och hjälper kunder uppleva din Community som du avsett. Vi hoppas att du tycker om det!

Inte kund hos Funnelbud ännu?

Prova vårt allt-i-ett CRM för sälj och marknadsföring — gratis i 7 dagar, ingen bindningstid.

Prova gratis
100%

Rapportera fel

Hjälp oss förbättra den svenska översättningen. Beskriv gärna felet nedan.